Kennissessie van Wordlenig

Hoe haal ik meer omzet uit mijn nieuwe machinecapaciteit en innovaties?

Door:  Wordlenig
Tijd:    woensdag 8 november - 14.00-15.00 uur - sessieruimte B

 

In de maakindustrie wordt vol ingezet op lean manufacturing en smart industry. Investeringen in machines en innovaties zijn aan de orde van de dag. In de praktijk halen maakindustrie ondernemers niet de extra omzet uit hun (nieuwe) machinecapaciteit. Bij het aanschaffen van de machine wordt onvoldoende nagedacht over: hoe ga ik dit nieuwe aanbod in de bestaande of in een nieuwe markt aan de man brengen? Hoe haal je de maximale omzet uit de nieuwe machinecapaciteit? Met welke boodschap raak je en overtuig je in 1 oogopslag klanten? Wordlenig helpt innovatieve maakindustrie ondernemers hun machinecapaciteit en innovaties praktisch en doelgericht aan de markt te verkopen.

Wordlenig
Blekerstraat 165
7513 DT Enschede

T: 06-23 23 53 23
E: ik@wordlenig.nl

 

www.wordlenig.nl