Bedrijfsinformatie over STT Products

STT Products uit Tolbert is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van slimme technische oplossingen voor de medische en industriële markt. Al ruim 30 jaar heeft ons bedrijf een brede kennis op het gebied van fijnmechanica, mechatronica en ontwikkelen wij vooral nieuwe technologieën. Dit zijn met name speciaal machines en volautomatische assemblage (robot-) lijnen. Sinds mei 2016 hebben wij een modern nieuwbouwpand met hightech werkplaats in gebruik genomen. Met ons team van 30 professionals volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van Smart Manufacturing op de voet én passen die ook toe. Natuurlijk begeleiden wij het gehele product- en machineontwikkelingsproces. Van inventarisatie, pre-engineering, prototyping tot de definitieve ontwikkeling, optimalisatie en installatie. Laat u verrassen wat voor u juiste onze extra meerwaarde kan zijn. Wij gaan graag met u in gesprek om uw ideeën om te zetten in concrete oplossingen.

STT Products diensten:
-    Het ontwikkelen, bouwen en testen van automatiseringsprocessen met o.a. robots.
-    Het optimaliseren van bestaande automatiseringsprocessen voor bijvoorbeeld een hogere output en/of lagere onderhoud belasting.
-    Het ontwikkelen en vervaardigen van meet- en testinstallaties.
-    Het ontwerpen en produceren van Maakdelen in onze eigen draai- en frees afdeling. STT beschikt tevens over een eigen anodiseer afdeleing.
-    Het ontwikkelen, produceren en testen van medische apparatuur.

Meerdere productfoto's van STT Products BV:

STT Products BV

Leuringslaan 39
9356 VG Tolbert
   
0594-729 700
info@sttproducts.nl

www.sttproducts.nl