3D product configurator van HvK

In de huidige markt is steeds meer vraag naar op maat gemaakte producten voor de prijs van standaard producten. Er is een duidelijke groei te meten. HvK Automatisering faciliteert bedrijven door een (online) tool te leveren waarbij de klant zijn eigen product op maat kan configureren en meteen (online) in 3D, als realistisch technisch ontwerp, kan zien. Bij akkoord kan de leverancier meteen het technische ontwerp gebruiken voor het maken van het product op maat. De 2D productietekeningen worden automatisch gegenereerd. Zo wordt de sales ondersteunt en de werkvoorbereiding wordt efficiƫnter.

HvK Automatisering
Kennemerstraatweg 464 Unit 2.24
1851 NG Heiloo
T: 06-37134454 (Mark van Kimmenaede)
T: 06-57212936 (Barry Hogeling)

info@hvkautomatisering.nl

www.hvkautomatisering.nl