Denkt u aan stoom? Dan denkt u aan Spirax Sarco

Als wereldleider in stoomsystemen, is Spirax Sarco meestal de eerste naam die opkomt bij ingenieurs als ze denken aan het woord 'stoom'. Dat komt omdat wij na maar dan een eeuw ervaring een reputatie hebben opgebouwd en door een wereldwijde aanwezigheid met meer dan 1300 gespecialiseerde ingenieurs in 34 verschillende landen.  Wij streven ernaar om u te helpen bij het optimaliseren van de prestaties van uw installatie, het bereiken van uw milieudoelstellingen, het behouden van uw concurrentievoordeel en dit alles conform de wetgeving.

Uw industrie is onze prioriteit
Stoom is een onontbeerlijke energiedrager voor veel industrieën. Hoewel de basisprincipes van stoomtechniek over het algemeen hetzelfde zijn, heeft elke industrie zijn eigen vereisten.  De industriespecialisten van Spirax Sarco begrijpen uw specifieke behoeften. Waar nodig, zetten ze hun diepgaande industriekennis via de beste praktijkvoorbeelden in. Op deze manier bent u verzekerd van een oplossing volledig aangepast aan uw noden.
In voeding- en drankenindustrie is bijvoorbeeld de hygiënische kwaliteit van stoom van cruciaal belang, vooral waar het in contact komt met het product. Veel farmaceutische processen hebben dan weer strikte kwaliteitsvereisten voor stoom of vereisen zuivere of zelfs pure stoom. Dankzij het inzicht van onze specialisten kunt u er zeker van zijn dat uw stoomsysteem voldoet aan alle richtlijnen en wetgevingen, en dat u de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en veiligheid bereikt, aan de laagste bedrijfskosten (OPEX). Wij ontwerpen nieuwe systemen, begeleiden u bij de installatie en stellen ze in bedrijf. Wij optimaliseren en moderniseren bestaande stoomsystemen en verzekeren prestaties door middel van gepland onderhoud. Wij hebben de expertise, middelen, producten en diensten om u te helpen uw winstdoelstellingen te realiseren.

 

Stoomsystemen:  (waarschijnlijk) niet uw voornaamste activiteit, wel die van ons
Er zullen bijna zeker momenten zijn dat u buiten uw organisatie op zoek moet gaan naar de juiste mensen en de specifieke kennis om een nieuwe stoominstallatie te bouwen, uw bestaande systeem aan te passen aan veranderende behoeften of zelfs gewoon om uw systeem in topvorm te houden. Het heeft dan ook zin om uw voordeel te halen uit onze deskundige vaardigheden en uitgebreide middelen om uw leven eenvoudiger te maken. Met onze audits van stoomsystemen kunnen wij ons bijvoorbeeld richten op uw belangrijkste bedrijfsbehoeften, ongeacht of dit nu energiebesparing, milieuvriendelijkheid, veiligheid of wettelijke conformiteit is. Van een eenvoudige controle van de condenspotten tot begeleiding bij de bouw van een volledig nieuwe installatie, onze ervaren medewerkers zullen hun diensten aanpassen om de resultaten van uw investering in een stoomsysteem te maximaliseren. Wij zullen u geen diensten aansmeren die u niet echt nodig hebt. Onze services worden flexibel verleend, zoals vereist.

Wij zullen u geen diensten aansmeren die u niet echt nodig hebt. Onze services worden flexibel verleend, zoals vereist. U kunt op deze manier genieten van een grotere beschikbaarheid van uw installatie, een lager energieverbruik en snellere projectimplementatie, of dit nu voor een nieuwe installatie is of om uw bestaande stoomsystemen ten volle te benutten.

 

Spirax Sarco rechtstreeks in Nederland
Beslis zelf hoe u inkoopt, maar gebruik uw directe toegang tot onze Nederlandse Spirax Sarco experts om u ter plaatse te adviseren in de optimalisatie van uw processen. Voor leveringen zowel direct als indirect, neem contact op voor de snelst mogelijke leverdatum.

Foto's van Spirax Sarco:


Spirax-Sarco Netherlands B.V.
(enkel kantoor)
Industrieweg 130A
3044 AT ROTTERDAM

T: 010-892 03 86
E: info@nl.SpiraxSarco.com

 

www.spiraxsarco.com

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0