Smart Factory van Beenen live te zien op Main Industry

In de fabriek van de toekomst -de Smart Factory- is het een paradijs van efficiency waar storingen en stilstand, afval en wachttijden vergeten zaken van een lang vervlogen tijdperk zijn. Waar plant managers en informatie managers samen in een naadloze mix van data en productie, van IT en fabricage, elke beweging, elke meting van elke machine/proces tot de levering kunnen volgen.

Er is bij Beenen een smart fabriek gemaakt waarbij wij de klant alle functionaliteiten van besturing kunnen laten zien. Smart Industry toepassen in de praktijk. Een combinatie van wireless communicatie gekoppeld met slimme sensoren. Zo is gewerkt met decentrale intelligente componenten gekoppeld aan een netwerk, om predictive maintenance en centrale beheersing van assets mogelijk te maken. De Smart Factory is werkend te zien op de beursvloer van Main Industry, waar toeschouwers met hun eigen smartphone de status van de fabriek kunnen opvragen: Hoeveel batches hebben we gedraaid? Hoeveel batches moeten er nog? Wat is de kwaliteit van de sensoren en hoelang gaan ze nog mee?

Beenen; expert in industriële techniek

Beenen ontwerpt en realiseert complete besturingsinstallaties voor de sectoren industrie, infra en watertechnologie. Dit doen zij zowel regionaal, nationaal als internationaal. Na levering wordt de zorg overgedragen aan de servicediensten onderhoud, support en inspecties. De basisvoorwaarden voor elke opdracht zijn: continuïteit in de samenwerking, kwaliteit leveren en staan voor de gemaakte afspraken.

Door continu te investeren in kennis en nieuwe ontwikkelingen is Beenen een expert in industriële techniek. Die betrokkenheid in combinatie met voortschrijdend inzicht, vormt de basis van de huidige expertise als system integrator en procesinstallateur.
Met ca. 200 enthousiaste medewerkers, verdeeld over de vestigingen Heerenveen, Zwolle en Nijkerk, levert Beenen complete besturingsinstallaties aan opdrachtgevers in o.a. de marktsegmenten food/feed, water, infra, chemie en machinebouw. Door de specialistische kennis, de kwaliteit van de producten en de klantbetrokkenheid is Beenen uitgegroeid tot een succesvolle onderneming binnen het vakgebied Industriële Automatisering.


Beenen Heerenveen

Mercurius 22
8448 GX Heerenveen

Postbus 414
8440 AK Heerenveen

E: info@beenen.nl
T: 051 -346 95 00

www.beenen.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0