IJssel onmisbare partner in Smart Industry

De Nederlandse productie-industrie staat op het punt de sprong naar Smart Industry te wagen. IJssel is daarbij de onmisbare partner. Met onze kennis en kunde op het gebied van Smart Production, Smart Maintenance en Smart People introduceren we verbetermogelijkheden op het grensvlak van mens en technologie. Zo maken en houden wij bedrijven concurrerend. Ook dat van u.

Ondernemers moeten innoveren om met hun bedrijf de concurrentiestrijd aan te kunnen gaan. U staat dus voor de uitdaging om strategische keuzes te maken uit het overweldigende aanbod aan technische innovaties. IJssel is een gids in de Smart Industry-revolutie. Wij werken in de praktijk met innovaties als collaborative robots, virtualrealitybrillen, 3D-printers en big data en adviseren over de toepassing daarvan. Niet voor niets zijn we ambassadeur van de Smart Industry-agenda en Koploperbedrijf van het BOOST-programma.

IJssel BV ondersteunt met ruim 450 medewerkers productiebedrijven door het hele land. IJssel vergroot hun concurrentiekracht door productieprocessen te optimaliseren. Daartoe heeft IJssel het IJssel-model ontwikkeld, een hulpmiddel om als bedrijf op drie niveaus continu verbeterslagen te maken. In essentie: werk eerst aan de basisprocessen, bouw een verbeterorganisatie en innoveer.

Hierbij streven wij naar langdurige partnerrelaties die gericht zijn op een betrouwbare en baanbrekende bijdrage. Het ontzorgen van de klant staat centraal en er kunnen verantwoordelijkheden worden overgenomen. De relatie is gericht op het behalen van wederzijdse successen. Wij kennen de klant, brengen kennis en kunde in en leren samen, maar dagen elkaar bovenal uit tot continu verbeteren. Eigenschappen die bepalend zijn voor een succesvolle samenwerking.

IJSSEL uptime works in het nieuws

In de FD Bijlage Analyse Industrie van 31-10-2017 verscheen een artikel over IJssel Uptime Works. De bijlage wordt tijdens Main Industry uitgedeeld aan bezoekers, maar u kunt het artikel ook hier lezen. Of lees er meer over via LinkedIn.

IJssel Technologie b.v.
Trawlerweg 3-5
8042 PZ ZWOLLE


T: 038-4256256
E: info@ijsseltechnologie.nl

 

www.ijsseltechnologie.nl