Nieuw B-to-B event: Be Orange

Be Orange Event is een nieuw B-to-B event dat uniek is in visie, concept en uitvoering. Be Orange is een combinatie van drie events waar ondernemers geregeld heen gaan: congressen, netwerkevents en beurzen. Deze drie traditionele events zijn gecombineerd tot een nieuw concept waarin beleving voorop staat en de bezoekende ondernemer zelf bepaalt hoe haar/zijn dag eruit gaat zien. In de ‘Maakfabriek’ kunt u als ondernemer laten zien welke fantastische producten of diensten u heeft. In de Klaslokalen (á la 1920) zijn twee dagen lang kennissessies en in de Orange Arena volgen inspirerende keynotes elkaar op. Het Be Orange event wordt gehouden op 17 en 18 januari 2018 in Hampshire Emmen.

Wilt u gelijk meer weten over Be Orange en de verschillende concepten? Neem dan contact met ons op via info@be-orange-event.nl,  bezoek ons op Main Industry of bel met 0591 – 651197.

Be Orange

Nijbracht 128
7821 CE Emmen

T: 0591- 651197
E: info@be-orange-event.nl

www.be-orange-event.nl