Kennissessie OptiVolt - Power Quality

Power Quality
Door:    Optivolt
Tijd:     woensdag 8 november - 15.00-16.00 uur - sessieruimte A

 

Problemen met de kwaliteit van elektriciteit leiden tot een slechte Power Quality. Het ontstaan hiervan heeft verschillende oorzaken: aanpassingen van bestaande installaties zoals netconfiguraties, vervanging van uw elektronisch apparatuur, bijv. van conventionele verlichting naar LED verlichting en plaatsen van frequentieregelaars op elektromotoren, ook als ze in deellast draaien dragen ze hieraan bij.

Slechte Power Quality kenmerkt zich door de aanwezigheid van hoge harmonische- en blindstromen, asymmetrie en een onnodig hoge spanning. Dit veroorzaakt vervuiling en/of onnodig hoog verbruik in uw interne elektronische infrastructuur waardoor er storingen kunnen optreden, apparatuur kan schade ondervinden en de levensduur wordt verkort.  Een slechte Power Quality verhoogt de onderhouds- en vervangingskosten. Het zorgt niet alleen voor schade aan uw kostbare apparatuur, maar ook een hoger, onnodig verbruik en u betaalt dus teveel!

 

Tijdens de kennissessie vertelt OptiVolt hoe zij uw Power Quality kunnen verbeteren waardoor uw energie-, onderhouds- en vervangingskosten aanzienlijk verlagen. Uw investering is gegarandeerd binnen 2 tot 4 jaar terug verdiend.

Lees in dit artikel meer over OptiVolt.

OptiVolt
Rotterdamseweg 400E&F
2629 HH Delft

T: 085-2737433
E: info@optivolt.nl

 
www.optivolt.nl