Or-Quest Gouden Kracht

Or-Quest detacheert ambitieuze en gedreven professionals binnen organisaties in de wereld van de bouw, infra en techniek. Onze kandidaten hebben een sterk profiel: zij zijn de Gouden Krachten die vakkundig zijn geselecteerd op basis van hun kunde en passie voor het werk. Wij gebruiken onze kennis van de markt om effectief en met een persoonlijke aanpak te zoeken naar direct inzetbare professionals. Kandidaten die competent zijn en passen in de wereld waarin zij aan de slag gaan. Wij streven ernaar professionals te vinden die werken op projectbasis, als zelfstandige of bij onze opdrachtgever in dienst willen.

Gouden krachten in bouw en techniek
Onze Or-Quest consultants hebben ieder hun eigen specialisme en zijn volledig op de hoogte van de kansen en eisen van de arbeidsmarkt. Wij werken zowel branche- als klantgericht en weten daardoor exact de kandidaat te vinden met een ijzersterk profiel. Onze mensen hebben ambitie en zijn gedreven om voor onze opdrachtgevers steeds de juiste kandidaten aan te kunnen dragen.

De kracht van Or-Quest
Or-Quest werkt met een jong en ambitieus team. We doen waar we goed in zijn én wat we leuk vinden: mensen met elkaar verbinden en talent samenbrengen op aansprekende projecten! Dat dit zijn vruchten afwerpt, blijkt uit een groeiend netwerk van tevreden opdrachtgevers en professionals waar wij ontzettend trots op zijn.

Or-Quest
Dopheide 2a
9202 PB Drachten
   
T: 0512 511 122
E: info@or-quest.nl

www.or-quest.nl