Kijk mee in de toekomst van de industrie…

Virtual reality, 360 graden film en augmented reality. Het zijn begrippen die u in de toekomst steeds vaker zal tegenkomen. Nu nog vaak gezien als een spel maar de stap naar gebruik in een industriële- en leeromgeving voor allerlei doeleinden is zeer nabij. Speciaal nu de nieuwste 360 graden filmcamera’s een fantastische kwaliteit leveren. De grootste bedrijven ter wereld investeren op dit moment miljarden in deze technieken van de toekomst. Zo is er nu ook een speciaal 360 graden platform op You-tube.

Fix Media uit Velsen Noord is een toonaangevend bedrijf dat de toepassing van deze technieken binnen de industrie op het gebied van techniek en veiligheid continu aan het verbeteren is en voor haar klanten toepasbare producten produceert. Gevestigd op het terrein van Tata Steel in Velsen Noord zijn de medewerkers dagelijks bezig in een industriële omgeving.

Op de Main Industry beurs kunt u zien en ervaren wat het betekent om interactief binnen een virtuele omgeving te kunnen leren, te ontdekken en functioneren. Daarnaast hoe 360 graden film wordt ingezet voor marketing doeleinden. Maak kennis met de techniek van de toekomst.
Ervaar het vertoeven in een andere wereld terwijl u toch met beide benen op de grond kunt blijven staan. Ga mee naar de toekomst van uw bedrijf…


Fix Media Stand 116

Fix Media
Justman Jacobweg 4G-01
1951 JZ Velsen-Noord

T: 0251 - 492 120
E: info@fixmedia.nl

 

www.fixmedia.nl