Impazz presenteert boekenreeks 'ABC van Maintenance Software'

Impazz Maintain deelt kennis met haar klanten. Dat doen wij door middel van kennissessies voor en met onze relaties, door geleerde kennis toe te passen via onze medewerkers bij onze relaties maar nu ook via een boekenreeks, het ABC van Maintenance Software.

Impazz Maintain is trots om te melden dat 14 november 2017 de boekpresentatie zal plaatsvinden van de boekenreeks, het ABC van Maintenance Software. Een unieke drie delige serie waarin het belang wordt uitgelegd van een goed passend Maintenance Management Systeem, hierna te noemen MMS, welke impact aanschaf heeft van een dergelijk MMS, welke afwegingen u kunt maken als gebruiker van een dergelijk MMS, hoe je kan voldoen aan wet- en regelgeving bij het juist gebruik van een dergelijk MMS, welke impact een nieuw programma heeft voor de gebruiker en de afdelingen om de technische dienst heen, etc.  

De boekenreeks is geschreven door de heer MSc Geoffrey Wintraecken. Dhr Wintraecken heeft met zijn 30 jaar ervaring unieke inzichten verworven welke afwegingen te maken zijn bij aanschaf van een MMS, welke impact een dergelijk systeem kan hebben, welke enorme sprongen je kan maken als onderhoudsorganisatie met een MMS dat 100% bij je past, etc.  

De boekenreeks bestaat uit drie delen. Deel 1 is het basisboek wat beschrijft wat er nodig is voor een rendabel maintenance management systeem. Deel 2 neemt u mee om te komen tot een heldere wensen&eisen lijst en deel 3 beschrijft hoe u een scherpe selectie kunt maken van de oplossingen die er zijn in de huidige markt.

Tijdens de boekpresentatie, het ABC van Maintenance Software, brengen wij ook een handzaam boekje uit met de titel “Hoe krijg ik mijn Technische Dienst op orde”.  Dit boekje, in pocketformaat, geeft helder weer welke plek een MMS heeft in een groter geheel, welke plek een goed spare partsbeleid kan hebben binnen een technische dienst, waarom preventief onderhoud nodig is, etc. Met name voor monteurs en operators is dit boekje zeer geschikt, het kan bijdragen aan het vergroten van draagvlak wanneer er organisatorische veranderingen geïnitieerd worden. Wanneer iedereen in het team inziet dat bepaalde stappen passen in een groter geheel, zal er voor die afzonderlijke stappen ook meer begrip zijn.

Het eerste exemplaar wordt symbolisch uitgereikt aan Binne Visser, verkozen door het NVDO als Maintenance Manager van het jaar, en in het dagelijks leven Maintenance Manager van Philips in Drachten. Voor de locatie is de 14e verdieping in de Koperen Hoogte gekozen waarbij Impazz met haar team van Maintenance engineers en ongeveer 50 relaties deze lancering gaan beleven.

Impazz Maintain
Rieteweg 17  
8041 AJ Zwolle

T: 038-7600140
E: a.bijker@impazz.nl

 

www.impazz.nl


Reactie schrijven

Commentaren: 0