Kennissessie IJsseltechnologie

Lasercladden en thermisch spuiten: ‘Geen bedrijf wil een stilstaande productielijn’
Door:    Revamo
Tijd:     donderdag 9 november - 13.30-14.00 uur - sessieruimte B

 

Defecte onderdelen kunnen met lasercladden en vlamspuiten hersteld  en verbeterd worden. Met de juiste oppervlaktelaag kan de standtijd van het onderdeel verlengd worden en wordt er op onderhoudskosten bespaard. Sinds september is het aanbrengen van hardchroom in productiemachines echter verboden. Het alternatief bij vervanging van de laag is thermisch gespoten of lasergecladde laag. Revamo heeft al vele jaren ervaring met het aanbrengen en voor- en nabewerken van thermische spuit- en laserclad lagen. Hoe interessant dit voor uw bedrijf kan zijn, vertelt Revamo tijdens deze kennissessie.

Reactie schrijven

Commentaren: 0