Multipomp biedt centrifugaal en verdringerpompen

Multipomp is een zelfstandige onderneming die centrifugaal- en verdringerpompen levert, onderhoudt en repareert.

Ervaren en betrouwbaar
Wij zijn de exclusieve vertegenwoordiging van een aantal gerenommeerde merken en leveren deze pompen voornamelijk aan de chemische en petrochemische industrie. Binnen deze markten behoren de grootste en bekendste bedrijven tot onze klantenkring. De specialisten van Multipomp hebben een zeer ruime praktijkervaring met pompen en de systemen waarin deze worden toegepast. Wij staan daarom garant voor goed en persoonlijk advies, juiste levering en uitstekende service.

Service
De service-afdeling van Multipomp biedt na de levering begeleiding en ondersteuning. Dat begint bij het advies voor de juiste wijze van installeren. Daarna assisteren wij bij de eerste inbedrijfname van de pomp en verzorgen de training van het onderhouds- en bedienend personeel. Multipomp is 24/7 bereikbaar en indien nodig wordt er meteen actie ondernomen.

Reparatie en onderhoud
Reparaties en onderhoud wordt verzorgd in de eigen, goed uitgeruste werkplaats in Halsteren. Hier is ook het magazijn van waaruit de onderdelen direct kunnen worden geleverd. Zo kunnen zij de reparatietijd tot een minimum beperken. In geval van nood is het zelfs mogelijk om uw pomp direct na ontvangst in behandeling te nemen en nog dezelfde dag gerepareerd en ‘als nieuw’ te retourneren. Bij elke reparatie wordt er nauwgezet een schaderapport opgemaakt, eventueel voorzien van foto’s, waaruit blijkt wat de schade is en hoe deze is ontstaan. Het rapport adviseert u ook hoe u dit probleem in de toekomst kunt voorkomen. Indien nodig zullen wij contact met u opnemen om het geconstateerde probleem met u te bespreken en een methode te vinden om dit voor de toekomst te ondervangen. Zo kunnen wij u helpen om uw reparatie- en onderhoudskosten te verlagen en stilstand tot een minimum te beperken.

Maatwerk
Multipomp geeft u een goed advies van de juiste pomp, opstelling en bedrijfsvoering daarvan. Voor ieder pomp-probleem is er een oplossing. Is deze binnen het huidige pakket niet te leveren, dan zorgt Multipomp dat uw oplossing er komt

Maak gerust kennis met Multipomp tijdens Main Industry op de stand.