OEE IS ÉÉN, OEE VERBETEREN IS S&S SYSTEMS

Het meeste halen uit uw machines en proces? Met SMART toepassingen en het management informatie systeem van S&S Systems haalt u het hoogste rendement uit uw machine, proces en organisatie! S&S Systems is een ervaren en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in procesoptimalisatie en het realiseren van een continue verbetercultuur in de organisatie o.a. door middel van systeemintegratie en datacollectie.

 

Wij gebruiken moderne SMART toepassingen om klanten te helpen met het verzamelen van data, de (technische) gegevens te analyseren en interpreteren, om vervolgens een concurrentievoordeel te behalen. Wij zijn specialist in sensordata-acquisitie, -monitoring en -visualisatie. On demand beschikbaarheid van deze informatie is voor ons een vanzelfsprekendheid. Het door S&S Systems ontwikkelde continu verbeter toolkit ProMISe gaat verder dan alleen het uitrekenen van een OEE. Door storingen te categoriseren in bijvoorbeeld technische downtime en niet-operationele downtime kan bij de analyses eenvoudig achterhaald worden waar het verbeterpotentieel ligt, namelijk in de productie of in de organisatie.

 

Door deze holistische aanpak zorgt het er uiteindelijk voor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en er een continue verbetercultuur gerealiseerd wordt. S&S Systems biedt meer dan alleen OEE en LEAN. Beheers en optimaliseer het echte proces met SMART Industry concepten.