Impazz Maintain is trots om te melden dat 14 november 2017 de boekpresentatie zal plaatsvinden van de boekenreeks, het ABC van Maintenance Software. Een unieke drie delige serie waarin het belang wordt uitgelegd van een goed passend Maintenance Management Systeem.
STODT is een zelfstandig kenniscentrum en praktijkopleider dat bedrijven in de maakindustrie helpt om hun engineering en productieprocessen te verbeteren en zo een blijvend hoger rendement te behalen

Tijdens Main Industry laat Fix Media u zien en ervaren wat het betekent om interactief binnen een virtuele omgeving te kunnen leren, te ontdekken en functioneren.
Dynamic Energy Services is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden, controleren en repareren van uw stoomsysteem.

De Smart Factory is werkend te zien op de beursvloer van Main Industry, waar toeschouwers met hun eigen smartphone de status van de fabriek kunnen opvragen.
DevControl is een software- en engineeringsbedrijf gericht op de industriële sectoren en is actief in zowel machine- als procesbesturingen.

Met een besturing van JB Besturingstechniek haalt u altijd het beste rendement uit uw machine of proces. Dit bereiken wij door steeds de nieuwste technieken toe te passen om uw machine of proces op de meest optimale snelheid te kunnen laten draaien met zo weinig mogelijk stilstand.
JD Techniek is gespecialiseerd in ‘rotating en static equipment’. Op basis van 24/7 onderhoudt JD Techniek alle soorten pompen en appendages voor diverse industrieën.

Or-Quest detacheert ambitieuze en gedreven professionals binnen organisaties in de wereld van de bouw, infra en techniek.
Met kennis en kunde op het gebied van Smart Production, Smart Maintenance en Smart People introduceert IJssel verbetermogelijkheden op het grensvlak van mens en technologie.

Meer weergeven