EXPOSANTEN

Samenwerken & innovatie
Met een toegevoegde waarde van 39,6 miljard (6,6% van het BBP) staat de technologische industrie in Nederland voor verdienkracht en vooruitgang. De technische industrie maakt de toekomst. Zeker ook in Noord-Nederland waar volgens VNONCW toekomstige investeringen vooral moeten neerslaan in de domeinen gezondheidszorg, water, agro & food en energie. Hierdoor is samenwerken en het opdoen en delen van kennis, van steeds groter belang. MAIN Industry 2020 biedt op een centrale plek in de regio alle ruimte en mogelijkheden om dat belang te ondersteunen. Het is dé plek om te netwerken, inspiratie en kennis op te doen. Als exposant vindt u er een podium voor uw bedrijf, producten en diensten en komt u er direct in contact met een geïnteresseerd vakpubliek; de ideale gelegenheid voor relatiebeheer in een goede ambiance.

Industrie TOP Noord-Nederland:
"Samenwerking brengt vernieuwing naar hoger plan"


Interessant programma
De derde editie van MAIN Industry wordt wederom ondersteund door een veelzijdig interactief programma van workshops, lezingen en demonstraties. Dankzij het adviescomité waarin diverse belangenorganisaties deelnemen, wordt er een interessant programma samengesteld waarbij ook exposanten in de gelegenheid gesteld worden zich proactief te presenteren. In de organisatie van dit kennisprogramma werkt de organisatie samen met Congresbureau Drenthe. Wilt u ook gebruik maken van het live podium en tijd reserveren? Klik hier voor meer informatie en tarieven.

Region of Smart Factories
Noord-Nederland is een belangrijke industrieregio met veel innovatieve bedrijven die bezig zijn met de vierde industriële revolutie. Een treffende illustratie is het Noordelijke “Region of Smart Factories” (RoSF). In dit fieldlab werken veertig bedrijven, scholen en kennisinstellingen samen aan ‘de fabriek van de toekomst’. Noord-Nederland moet daarmee een internationale hotspot van Smart Factories worden. RoSF is het grootste fieldlab op de Nationale Smart Industry Agenda. Het RoSF zal zich tijdens MAIN Industry 2020 wederom presenteren en speelt ook een adviserende rol bij de organisatie van de vakbeurs. Meer informatie over dit initiatief leest u op www.rosf.nl.

Bezoekersprofiel
Een gericht uitnodigingsbeleid en een uitgekiende reclamecampagne zorgen voor een geïnteresseerd vakpubliek. Beslissers uit de maakindustrie met betrekking tot; smart industry-, installatie-, maintenance- en energiebranche bezoeken MAIN Industry 2020 omdat het hen direct winst oplevert in de vorm van kennis en nieuwe contacten. Als deelnemer kunt u uw prospects en relaties uitnodigen door middel van relatiekaarten en een online ticketsysteem.

Frans Jaspers (voorzitter SER Noord-Nederland):

 "Het Noorden moet massief inzetten op de maakindustrie"

Exposantenprofiel
MAIN Industry 2020 biedt een perfect platform om te netwerken, inspireren en kennis op te doen. Op de beursvloer is ruimte voor alle sectoren binnen de maakindustrie. Smart industry, maintenance en energie zijn daarbij belangrijke trefwoorden. Mogelijke deelnemers zijn bijvoorbeeld bedrijven, instellingen en professionals op het gebied van:
- robotica en technische intelligentie
- industriële onderhoudstechnologieën en -materialen
- engineering en installatie
- asset- en facility management
- veiligheids- en milieutechniek
- duurzaam ondernemen
- energiebeheer, -opwekking en -besparing