EXPOSANTEN

Samenwerken & innovatie
Met een toegevoegde waarde van 39,6 miljard (6,6% van het BBP) staat de technologische industrie in Nederland voor verdienkracht en vooruitgang. De technische industrie maakt de toekomst. Zeker ook in Noord-Nederland waar volgens VNONCW toekomstige investeringen vooral moeten neerslaan in de domeinen gezondheidszorg, water, agro & food en energie. Hierdoor is samenwerken en het opdoen en delen van kennis, van steeds groter belang. Main Industry 2017 biedt op een centrale plek in de regio alle ruimte en mogelijkheden om dat belang te ondersteunen. Het is dé plek om te netwerken, inspiratie en kennis op te doen. Als exposant vindt u er een podium voor uw bedrijf, producten en diensten en komt u er direct in contact met een geïnteresseerd vakpubliek; de ideale gelegenheid voor relatiebeheer in een goede ambiance.

Industrie TOP Noord-Nederland:
"Samenwerking brengt vernieuwing naar hoger plan."


Interessant programma
Main Industry 2017 wordt ondersteund door een interactief programma van workshops, lezingen en demonstraties. Dankzij het adviescomité waarin diverse belangenorganisaties deelnemen, wordt er een interessant programma samengesteld waarbij ook exposanten in de gelegenheid gesteld worden zich proactief te presenteren. In de organisatie van dit kennisprogramma werkt de organisatie samen met Congresbureau Drenthe. Wilt u ook gebruik maken van het live podium en tijd reserveren? Klik hier voor meer informatie en tarieven.

Region of Smart Factories
Noord-Nederland is een belangrijke industrieregio met veel innovatieve bedrijven die bezig zijn met de vierde industriële revolutie. Een treffende illustratie is het Noordelijke “Region of Smart Factories” (RoSF). In dit fieldlab werken veertig bedrijven, scholen en kennisinstellingen samen aan ‘de fabriek van de toekomst’. Noord-Nederland moet daarmee een internationale hotspot van Smart Factories worden. RoSF is het grootste fieldlab op de Nationale Smart Industry Agenda. Het RoSF zal zich tijdens Main Industry 2017 presenteren en speelt ook een adviserende rol bij de organisatie van de vakbeurs. Meer informatie over dit initiatief leest u op www.rosf.nl.