Kennisprogramma

MAIN Industry 2020 faciliteert een specifiek kennisprogramma gedurende de openingstijden van de beurs. Bezoekers kunnen naar masterclasses, kennissessies en workshops. Dus ook naar die van u! Heeft u onlangs een nieuw product gelanceerd op het gebied van smart produceren of technische innovatie? Dan biedt de workshop u de ideale gelegenheid om uw specifieke deskundigheid nader te presenteren aan een gericht publiek.

 

Uw kennisseminar wordt vermeld in het programmaoverzicht van MAIN Industry met toelichting en bezoekers kunnen zich vooraf inschrijven tot op de dag zelf. U krijgt van ons een overzicht voor aanvang van Main Industry zodat u weet wie u kunt verwachten bij uw kennissessie.


Wilt u relaties specifiek uitnodigen voor uw kennissessie? Dat kan natuurlijk ook. U kunt uw relaties middels ons online ticketsysteem uitnodigen voor uw kennissessie en gelijktijdig uw relaties een hele dag MAIN Industry aanbieden met toegang tot alle kennissessie die die dag gegeven worden. Zo biedt u uw relaties en ook mogelijke prospects vooraf al meerwaarde.

 

DEELNEMEN AAN KENNISPROGRAMMA
In de compleet ingerichte workshopruimte kunt u uw nieuwste innovaties delen met de bezoekers van  MAIN Industry.

• Uw workshopruimte staat klaar inclusief benodigde AV-mioddelen.
• Uw kennissessie wordt opgenomen in het kennisprogramma.
• Ondernemers worden van tevoren geinformeerd over uw 

   kennissessie.
• Uw kennissessie staat vermeld in het beursprogramma dat alle  

   bezoekers bij binnenkomst ontvangen.
 
INVESTERING
Als deelnemer van de MAIN Industry Vakbeurs: € 295,- excl. BTW

 

Interesse?

Bent u deelnemer aan MAIN Industry en heeft u ook interesse om een inspirerende workshop te geven? Bent u (nog) geen deelnemer maar u heeft kennis te bieden? Reserveer dan ook de tijd om u te presenteren.

Al voor 295,- euro (excl. BTW) kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om een eigen workshop te geven en uw relaties uit te nodigen hierbij aanwezig te zijn.

Aanmelden

Congresbureau Drenthe verzorgt het kennisprogramma voor MAIN Industry. Heeft u belangstelling om uw innovaties te delen in een kennisworkshop? Neemt u dan contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken.


Congresbureau Drenthe

Mevr. E. Lammers

 

T: 0591 - 651197
E: info@congresbureaudrenthe.nl