LOCATIE

MAIN Industry 2020 vindt plaats in MartiniPlaza Groningen; zij vervult zowel in relatie tot het bedrijfsleven als tot de consument een belangrijke rol in de stad Groningen en haar wijde omgeving. Met haar grote veelzijdigheid, ruime capaciteit en prima outillering, bezet MartiniPlaza de toppositie in Noord Nederland wat betreft grote internationale beurzen en congressen. Per jaar bezoeken duizenden bezoekers MartiniPlaza, waarmee een economische impuls gegeven wordt in Noord-Nederland.   

MartiniPlaza

Leonard Springerlaan 2

9627 KB GRONINGEN

Parkeren

Parkeren kan zowel aan de voor- als achterzijde van MartiniPlaza. Exposanten kunnen gratis parkeren aan de achterzijde van de accommodatie. In totaal zijn er 1500 (deels betaalde) parkeerplaatsen beschikbaar. Tegenover de hoofdingang is de parkeergarage met 600 parkeerplaatsen.

Tarieven
Tegenover de hoofdentree is het tarief € 2,10 per uur.  Het tarief van de A7 parking (snelwegzijde, voorbij Mercure Hotel) is € 1,50 per uur. Het parkeren kan alleen met PIN of Credit Card betaald worden.

Gehandicapten
Aan de Leonard Springerlaan, direct tegenover de hoofdingang vindt u in totaal 8 parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart. Slecht ter been? Bij de receptie staan twee bruikleen-rolstoelen. Reserveren kan via: 050 5222 818


Werkzaamheden

De komende jaren worden er diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de zuidelijke ringweg. Raadpleeg hieronder de 'slimme kaart' van Groningen Bereikbaar:

Openbaar vervoer

MartiniPlaza is vanaf het NS-station te bereiken met stadsbus lijn 2, richting Hoornsemeer. MartiniPlaza ligt op circa 15 minuten lopen van het NS-station Groningen.
Klik hier voor de actuele dienstregeling.
Klik hier voor de looproute