KennisPROGRAMMA


Tijdens MAIN Industry 2019 is er een uitgebreid randprogramma met een openingscongres en diverse kenissessies, die worden georganiseerd voor de bezoekers van de beurs. Alle sessies zijn vrij toegankelijk voor zowel bezoekers als exposanten !

 

Voor het openingscongres dient u zich van tevoren wel aan te melden. Dit kan via de button op zowel de homepage als bij het kopje Congres Industry 4.0.

WOENSDAG 27 MAART

10.00 uur

 

10.30 uur

 

11.00 uur

 

11.45 uur

 

12.10 uur

 

13.30 uur

 

14.15 uur

 

15.00 uur

 

15.45 uur

 

 

Ontvangst Openingscongres

 

Industry 4.0 : Professor Heinrich Wörtche (TUE, Hanzehogeschool)

 

Digital Innovation Hub Noord Nederland : Professor Jan Post (Phillips, Rijksuniversiteit Groningen)

 

Collaborative Manufacturing met Technologies Added:  Rob Goossens (CEO Technologies Added)

 

Smart Factories Assesment : Hans Praat (NOM, Region of Smart Factories)

 

Dé Technische Bijbaan | Maak Techniek & Proces

 

De digitale Factory Journey | Prodek

 

GrowIn4.0: Be smart, get ready! Hanzehogeschool

 

Noordhoff


DONDERDAG 28 MAART

10.30 uur

 

11.15 uur

 

12.00 uur

 

13.30 uur

 

14.15 uur

 

15.00 uur

 

15.45 uur

Volgt binnenkort

 

De digitale Factory Journey | Prodek

 

Volgt binnenkort

 

Dé Technische Bijbaan | Maak Techniek & Proces

 

Volgt binnenkort

 

GrowIn4.0: Be smart, get ready! | Hanzehogeschool

 

Volgt binnenkort


Programma OVERZICHT MAIN INDUSTRY 2019

DE DIGITALE FACTORY JOURNEY  
STEP-TO-STEP SMART loT Strategy


Wie Smart Industry omarmt, kan met de hele wereld concurreren. Het zorgt voor slimmere productie; maatwerk tegen de prijs van massaproductie. Snellere en beter informatie en nieuwe businessmodellen. Inzicht in de prestatie van uw ondernemering is dan ook van cruciaal belang.

 

Waar staat u en wat moet beter? Prodek neemt u mee op reis langs de mogelijkheden binnen de industriële datacommunicatie, real-time visualisatie en analyse van productie- en procesgegevens. Als u uw bestemming voor ogen hebt, is de technologie beschikbaar!

 


Meer weten? Kom naar de kennissessies van Prodek Automation Products op 27 maart (14.15 uur) en 28 maart (11.15 uur)GrowIn4.0: Be smart, get ready!


In het kader van het Europese project GROWIN4.0 biedt de Hanzehogeschool een proeverij van tools aan die jouw bedrijf verder kunnen helpen in de ontwikkeling van digitalisering en robotisering. De tools gaan over omgaan met verandering, hoe ‘smart’ is mijn bedrijf, big data, smart business development en human resources.

 

Deze tools bieden wij gratis aan.Kom naar onze kennisproeverij en kies een tool die bij je past om deel te nemen. 27 maart en 28 maart om 15.00 uur.


De Technische Bijbaan

 

Dat er een groot tekort is aan technisch geschoold personeel, klinkt u waarschijnlijk heel bekend. Misschien heeft u in uw bedrijf ook moeite om alle projecten af te ronden of op te starten? Maak Techniek & Proces heeft een slimme oplossing: De Technische bijbaan!

Dé Technische Bijbaan verbindt opdrachtgevers en technische HBO en WO studenten door middel van bijbanen. Capaciteit voor bedrijven, ervaring en kennis voor studenten. Studenten zijn flexibel, innovatief en zitten boordevol ideeën. Jong talent dat je in de regio wilt houden. Bedrijven zetten studenten(teams) in ter ondersteuning van overbelaste afdelingen, om achterstallig werk op te pakken en tijd te creëren voor nieuwe projecten. Naast opvulling van capaciteit is het een kans op kennis, innovatie en loyaliteit. HBO en WO studenten hebben de nieuwste theoretische kennis maar vaak weinig gerichte praktijkervaring. Voor hen is het een unieke kans om kennis te maken met grote opdrachtgevers als Friesland Campina, RWE en Waterbedrijf Groningen. Dé Technische Bijbaan is onderdeel van MAAK Techniek & Proces en op dit moment vooral actief in de drie noordelijke provincies. MAAK is ook verbonden aan NVDO, WCM en andere initiatieven om technisch talent in de regio te behouden.

 

 

Weten hoe interessant deze mogelijkheid is? Kom naar de kennissessies van Maak Techniek & Proces, beide dagen om 13.30 uur